Jag är i grunden kock ett yrke jag valt för att jag gillar god mat och på den tiden även kroglivet det var förknippat med jag har jobbat inom branschen sen tidiga tonåren när jag hjälpte min mamma att städa på nattklubben dag och natt på helgerna och jobba som servitör på somrarna. 

När jag efter 6 år i yrket fick erbjudandet om att arbeta  på en ny öppnad japansk restaurang i Helsingborg och chansen att lära mig den ädla konsten att göra sushi var jag tvungen att nappa på erbjudandet. 

Som grädde på moset kunde de även erbjuda mig arbetstider som passade perfekt med livet som nybliven småbarnspappa som jag precis hade blivit. 

Men jag var inte nöjd jag har alltid haft en dröm om att ha mitt eget ställe och tänkte att på Väla så hade det varit perfekt att ha en japansk restaurang med sushi som specialitet för det fattades verkligen där. 

Så jag satte igång och gjorde allt för att förverkliga detta, jag kontaktade några av mina tidigare arbetsgivare och de trodde på mig och min idé och ville vara med att finansiera projektet. Efter att ha jag hade arbetat på restaurangen en längre tid och lärt mig allt i från hur man kokar det perfekta riset och skära fisk till hur man gör de godaste makirullarna och finaste nigirina blev jag kökschef i restaurangen och jag har bland annat lärt Magnus Wallin yrket.